Alles kan vastgelegd worden in video’s. Of het nu gaat om een congres, een beurs, een promotie-campagne of bijvoorbeeld een bruiloft. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van mijn werk.

Nedap Security Management

Met enige regelmaat maakt Sonny Krosenbrink Videografie producties voor Nedap in Groenlo. Nedap is de grootste implementator van zgn. near-field-technologie ter wereld, en behoort tot de tien oudste beurs-genoteerde bedrijven van Nederland.

Gemeente Winterswijk – Green Leaf Award Nominatiefilm

Ook voor de Gemeente Winterswijk verzorgt Sonny Krosenbrink Videografie de videoproducties. Afgelopen jaar won Winterswijk, als kleinste gemeente ooit – mede dankzij deze nominatiefilm – de prestigieuze European Green Leaf Award voor 2022.

Svedex Varsseveld – Svedex Live event

Voor de beroemde deurenfabrikant uit Varsseveld produceert Sonny Krosenbrink Videografie regelmatig video’s van evenementen, zoals Svedex Live waarbij afnemers een informatief en vermakelijk programma krijgen voorgeschoteld met een uniek kijkje in de productie.

Gebuwin – Kerstpromo

Afgelopen december zijn we afgereisd naar Salisbury om daar te vast te leggen hoe de kerstboom in de grootste kathedraal van Engeland werd opgetuigd met behulp van een lier van het Winterswijkse Gebuwin.

Hilton Amsterdam – promotiemateriaal

Voor Hilton Amsterdam schoot Sonny Krosenbrink Videografie enkele video’s voor o.a. het hotel, het restaurant en de meetingrooms.

Hesselink Koffie – Koninklijk bezoek 

Wat een prachtige dag voor Hesselink Koffie. Niemand minder dan koningin Maxima kwam hun nieuwe pand openen. Sonny Krosenbrink Videografie had de eer om dit verrassingsbezoek te mogen vastleggen op video!

Slag om Grolle – promotiefilm

Eens in de twee jaar vindt in Groenlo de Slag om Grolle plaats. 1400 re-enactors trekken naar de stad en het evenement trekt meer dan 40.000 bezoekers. Sonny Krosenbrink Videografie schoot de promotiefilm voor de komende editie.

100% Winterswijk / ABH City – Koop Lokaal

Niet de meest opgewekte film uit het portfolio, maar met 15.000 unieke weergaven wel één die heel Winterswijk zich nog kan herinneren uit het begin van de corona-tijd.

Scheffer Badkamers Zelhem – Promofilm

Met meer dan 1200m2 hoort Scheffer Badkamers in Zelhem tot een van de grootste badkamerspecialisten van Nederland.

ABH City – Kerstshoppen in Winterswijk

Voor de winkeliersvereniging van Winterswijk (ABH City) gingen we op pad met de Kerstman voor een speciale kerstpromo voor het winkelcentrum van Winterswijk.

Sjoerd Frielink Multidiensten – Koningsdag

Een Koningsdaggeschenk. Dat was het idee van Sjoerd Frielink voor zijn klanten. De rest mocht Els Legters van Branieschoppers Merkenbouwers er omheen verzinnen. Een mooi filmconcept dat mocht worden uitgevoerd door Sonny Krosenbrink Videografie was het resultaat.

Meerdink Bruggen / Meerdink Azobe Winterswijk – De baan van je leven

De samenwerking met Branieschoppers Merkenbouwers bleef niet beperkt tot Sjoerd Frielink’s Koningsdagfilm. Ook voor Meerdink Winterswijk ontwierp Els een filmconcept dat we op een loeihete dag, samen met het team van Meerdink, kriskras door Nederland hebben gerealiseerd.

CBS Wonderwijs – Promofilm

Een georganiseerde chaos konden de opnames genoemd worden, maar daar is deze leuke promovideo uitgerold voor basisschool CBS Wonderwijs uit Ruurlo.

Red Flag Golf – Promotiefilm

Redflaggolf werd in 2006 opgericht door Lee Chapman, kort nadat hij in 2005 de prijs ‘Golf Professional van het jaar’ in ontvangst had genomen.

A.T. Kearney Amsterdam – Strategy Challenge 2019

Voor de tweede keer legde Sonny Krosenbrink Videografie de jaarlijkse Strategy Challenge vast voor een van de bekendste strategy- en management adviesbureaus ter wereld, A.T. Kearney.

Commercial NPO Radio 5

NPO Radio 5 is hét Nederlandse radiostation voor de oudere luisteraar. Voortbouwend op het succes van NPO Radio 2 is NPO Radio 5 het station waar de luisteraar zich thuis voelt metde beste muziek van de afgelopen decennia en het nieuws van dichtbij.

https://youtu.be/7apFB313kJU

VVD – Bezoek Mark Rutte aan Ede

Ter voorbereiding van de Provinciale Staten-verkiezingen was minister-president Mark Rutte in Ede om campagne te voeren. Sonny Krosenbrink Videografie schoot voor de VVD een korte aftermovie.

Janfleur – Corporate Christmas Gifts

De bekende bloemhandel uit Winterswijk levert tegenwoordig ook unieke op-maat-gemaakte kerstpakketten. Een sfeervolle video laat de klanten alvast in kerststemming komen.

Steakhouse Vivaldi – Promofilm

Om Winterswijk te laten zien wat Steakhouse Vivaldi nog meer biedt naast de geprezen spareribs, maakte Sonny Krosenbrink Videografie deze korte promo.

Life in Cuba

Dalphin Lifestyle Drinks – promotiefilm

Dalphin is producent en leverancier van mineraalwater, energy drinks en sport- en frisdrank. Per jaar levert Dalphin 200 miljoen flessen af. Een deel daarvan gebotteld voor het eigen merk Dalphin, maar meer nog gebotteld als ‘private label’.

VVV Oost Gelre – Zomer in Oost Gelre

Leemrijse Dakbedekking 

Bleker Gruppe – Evenement (Autohaus Bleker Maserati Münster)

Ook over de grens is Sonny Krosenbrink Videografie actief. Voor de bekende autodealer uit het Münsterland met 12 vestigingen werd o.a. een klantenevenement vastgelegd waarin Helmut Geelink als spreker optrad.

Videopromo ‘Langs het tuinpad van mijn vader – Liesbeth List

In de zomer van 2016 ging NPO Radio 5 samen met bekende Nederlanders terug in de tijd, op zoek naar plekken die bepalend zijn geweest voor hun leven en werk.

TEC Europe

The TEC-eXperience intensive Honours Program for students to discover and develop their entrepreneurial skills. In 6 months, you learn how to start your own company – but more importantly why you should and with whom. What pitfalls to avoid and which methodologies to use?

https://youtu.be/CoUS4wqduM4

Werkgevers Servicepunt – Werkgeverscongres 2018

In een spectaculair programma met inspirerende sprekers als voormalig premier Jan Peter Balkenende en Burgers’ Zoo directeur Alex van Hooff werden bezoekers meegenomen door de jungle van inclusief ondernemerschap